Kérdése van? Hívjon minket! +36307404940

Knit Pro Mindful Gratitude cserélhető kábeles kötőtű készlet

Knit Pro Mindful Gratitude cserélhető kábeles kötőtű készlet
Knit Pro Mindful Gratitude cserélhető kábeles kötőtű készlet
Knit Pro Mindful Gratitude cserélhető kábeles kötőtű készlet

Cserélhető kábeles körkötőtű szett 12 pár normál (13cm) tűvéggel, és kiegészítőkkel.

A Mindful kollekciót a Gratitude határozza meg, és 12 méretű cserélhető tűt tartalmaz. A prémium rozsdamentes acél tűvégek virágmintás kör alakú szövettokba vannak csomagolva, a kollekció tematikus színeit használva.

A készlet 4 forgó kábelt, és páratlan kötési kellékek választékát tartalmazza. Minden tűrekeszen fel van tüntetve a méret.

 

A szett tartalma:
12 pár normál tűvég rozsdamentes acélból (3.0, 3.5, 4.0, 4.5, 5.0, 5.5, 6.0, 7.0, 8.0, 9.0, 10.0 & 12.0mm)
4 db. 360 fokban elforgó végződésű, rozsdamentes acél kábel (1*60cm, 2*80cm, 1*100cm)
6 végzáró, 4 kábelkulcs, 1 szett kábelcsatlakozó
1 db. tűméret-meghatározó
2 db. összevarró tű
10 db. zárható szemjelölő
10 db. nyitott szemjelölő
30 db. kör alakú szemjelölő

 

Előrendelhető

Várható beérkezési idő
Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.
Részletek

A Knit Pro prémium termékkollekciója 2020-ban mutatkozott be Kanadában, és az Egyesült Államokban. A Mindful termékcsalád a lelki béke, és harmónia jegyében készült, 100%-ban környezetbarát, természetes anyagokat használva, egységes színvilággal, és megjelenéssel. A tűvégek, és a kábelek rozsdamentes, hipoallergén acélból készülnek. A jelöléseket lézergravírozással viszik fel, és a tűvégeken nincs semmilyen bevonat, ami lekophatna, ezért - a Karbonz család mellett - a Knit Pro legtartósabb, legstrapabíróbb eszközei. A csomagolóanyagok, tárolók alapanyaga papír, vagy vászon, igyekeztek kerülni a műanyagot, ahol csak lehet. Egyedül az acél kábelek kaptak egy vékony plasztik bevonatot, ezáltal tökéletes siklási tulajdonságot biztosítanak. A Mindful termékcsaládban debütálnak először a 360 fokban elforgó végződésű, "csapágyazott" kábelek, amelyekkel kényelmesebb a kötés, hiszen a tűvégek így akadálytalanul elforoghatnak a kábelvégeken. A Mindful kollekció kötőtűi Lace (csipke) kialakításúak, tehát az átlagosnál kissé hegyesebbek, ezáltal a vékony fonalakhoz is jól használhatók.

Adatok
Cikkszám
KP_0023
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!